Kharma is only a bitch if you are…

Det finns en grej jag tror på och det är kharma, att allting ”går runt” och att man alltid får det man förtjänar….både på gott och ont. Det är lite så jag lever, alltid, för jag vet att när jag är snäll mot någon så får jag tillbaka det och om jag mot förmodan skulle göra något elakt mot någon så får jag också tillbaka det. Men sanningen är att jag är sjukt dålig på att vara elak, på riktigt. Så har det alltid varit, till och med när folk är elaka mot mig så brukar jag bara rycka på axlarna och hymla bort det, även om det gör mig ledsen men jag är aldrig någonsin den som är elak tillbaka. Bråk och elaka människor är på riktigt det värsta jag vet, det är det verkligen.

Jag gör allt för att främja människor jag tycker om, på alla sätt jag kan, jag visar mitt stöd på alla sätt jag vet hur. Det behöver inte bara handla om bra vänner utan även bekanta eller folk som jag helt enkelt bara vill pusha för, som är som jag egentligen, har en dröm som de brinner för och vill göra någonting av. Jag gör det av en enkel anledning. För att folk har gjort detsamma för mig, flera gånger om och jag har själv märkt hur glad jag blivit över den medvinden som det tillfört, inte heller känner jag någonsin att en person behöver stå i tacksamhetsskuld till mig eller någonting i den stilen, jag gör det jag kan för att jag vill. Men jag har verkligen insett att jag behöver jobba lite på att få lite mer skinn på näsan än vad jag har och tuffa till mig lite helt enkelt och dra tydligare gränser och det är det jag ska börja göra nu. och det är bra för mig och jag lär ju trampa snett ett par gånger på vägen, men det är faktiskt bara bra för det är då man växer som person. Utvecklas helt enkelt, och det är genom utveckling man mognar. Så jag ser egentligen fram emot alla misstag av samma anledning. Paris 2.0 var det va? Jippie!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *