Hur coolt som helst att Mischa Barton var i Sverige..

I helgen var det ju dags för Lindsays Party här i stockholm och allas vår egen Marissa Cooper a.k.a Mischa Barton var närvarande, hur fett som helst faktiskt, hon var typ min idol när jag var yngre, på riktigt, jago ch mina vänner kollade på O.C (som för övrigt är världens bästa ungdomsserie genom tiderna) och bara pratade om henne, hörde att deras tittarsiffror mer än halverades när hon slutade i serien…snacka om makt.

Och det sjukaste? Jag fick en inbjudan till Lindsays Party av världens bästa bloggcoach Alex Erwik men kunde inte gå för att jag var bjuden på bröllop som jag tackat ja till. Det roliga är att jag visste exakt vad det var när Alex ringde mig och jag typ ”våndades” inför att han skulle säga att jag var bjuden, för jag var tvungen att säga nej. Suger! Men men, hörde att festen var lyckad iallafall och det är ju alltid roligt. Go Lindsay….Eller vare Mischa!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *