Måndag – en ny vecka har börjat!

Har vart hemma och svarat på mail och sånt hela morgonen typ, är riktigt noga med den ska ni veta! Men på helgerna tar jag det alltid lite lugnare så får bli en liten rush på måndagar! Intressepilen sköt dig i ögat liksom, vaknade av att det inte var gassande sol och blev lite förvånad, känns inte direkt som att det snart är juni när man tittar ut nu liksom, fasen där fick alla vi som klagade på värmen liksom, jag är nog lite skyldig till det jag också, gick ju knappt att vara på stan vissa timmar om dagen liksom, haha som i australien typ?

Idag ska jag förbi Sportlife här på söder och gymma lite, grejen är att jag inte vill bygga muskler utan bara hålla igång kroppen och det sköna är att man verkligen inte tänker på någonting annat än det man gör när man är på gymmet, älskar den känslan, annars går min hjärna på högvarv hela tiden liksom…


en bild för någon vecka sedan! testade lite hemma med hårmascara så fick rosa toppar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *