”framtida hollywoodfruar?!”

haha…såg en bild på mig Rosie, Annie och Jessica Lauren från några helger tillbaka när vi var ute i skärgården och åt middag ett gäng och så var det någon som kommenterat att vi såg ut som framtida hollywoodfruar lite ironiskt och blev så full i skratt. Man kan ju alltid önska det hehe…

Tänk om vi skulle vara det och det skulle göras ett program kring det. Annie skulle vara Maria Montazami och springa runt med sitt stora hår och fixa och trixa, Rosie skulle vara Anna Anka och sätta exakt alla på plats mest hela tiden, jag skulle vara nån av de flummiga tanterna som predikar om world peace och är för lat för att lyfta ett finger och Jessica….ja hon är egentligen för cool för att vara som någon av dem så hon får bli den ”nya” hollywoodfrun som vi alla lär känna och hänger med, sjukt kul hade det varit! Vi ser ju så sjukt omaka ut….lite som hollywoodfruarna faktiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *