tittar på gamla bilder och tänker tillbaka…

Grejen är att jag älskar fotons makt…typ att man kan kolla på en bild som egentligen kan vara huuuur gammal som helst och minnas exakt allt man kände just där och då i den stunden, ganska coolt ändå, när jag var liten undvek jag alltid att ta bilder på mig själv för att jag var så blyg men nu på senare år så har ju det ändrats och jag tar numera bilder dagligen liksom. hittade lite random bilder när jag kikade runt lite och tänkte berätta lite om dem och vad jag tyckte och tänkte just då.


Mitt första finest event någonsin! Som ny bloggare, sjukt stolt var jag och finklädd Vi åt middag och så fick jag träffa alla andra bloggare, kommer ihåg att jag var sjukt starstruck över typ alla jag träffade men låtsades vara cool, haha tveksamt om jag lyckades

..gick vidare till att faktiskt vinna pris för min blogg två år senare, var så glad och stolt den kvällen! Hade vart med och vunnit Ung & Bortskämd och precis börjat jobba på Vakna med The Voice. Ett riktigt drömprojekt för unga Daniel Paris

Haha regeringen sa att det skulle komma nya sedlar till Sverige och tog exempel på kända svenskar som Astrid Lindgren och så som skulle pryda de nya sedlarna och då kom jag på att filosofera kring det i Vakna med The Voice, satt uppe en hel natt och knåpade ihop en hundralapp med mitt eget ansikte på…blev bra till slut och gud så dem skrattade när jag vispade fram den hundringen liksom! 

På Gröna Lund med mina vänner Paulina och Karolina, vi åkte lite barnkaruseller, åt mat och spelade spel, jag och Paulina var livrädda för exakt allt och vägrade typ åka grejer utan köpte sockervadd och gick runt medan stackars Karolina fick åka allting….själv? haha, så himla typiskt, men hade en riktigt rolig kväll, vill gå till grönan snart igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *