Glömde blogga!

Är hemma hos min älskade vän Nina och äter lite hemmalagad lasagne och myser lite, hon är en verkligen en liten mästerkock typ! Men hon hade ingen ketchup hemma så den fick jag bistå med så typiskt manligt liksom, att alltid ha ketchup hemma och ha det på exakt ALLT, aja, thats me bitches! Sjukt god var den!

Igår var vi på Alex Karlssons realease på the Wall som var proppat med människor och så helt plötsligt märker man hur hela stället bara ”dör” och då är det såklart hela rummet som tappar andan för att Jay-Z precis kommit in i lokalen, trevligt, trevligt. Han hängde mest i ett hörn typ och såg honom inte så mycket, men kul med en världsstjärna här i Sverige liksom! Efter det drog vi hem ett litet gäng till Alex på östermalm och hängde i hans stora lägenhet och lyssnade på hans musik och tog det lungt, träffade på hans pappa också, en trevlig karl! Sedan blev det taxi hem och så sov jag lite tills jag vaknade och tänkte carpe diem lite nu faktiskt…ska iväg till en hotellöppning lite senare idag är tanken, på söder faktiskt, ska bli roligt!

Bjuder på två bilder från Alex balkong, vi gjorde oss lustiga över att solen gått upp hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *