Jag är stolt över Loreen!

Vill ni veta varför jag är så överdrivet stolt över vår svenska stolthet Loreen? Även om jag såklart tycker att många av årets schlager bidrag hade varit värdiga att representera Sverige men det är för att jag tycker att allt med henne är så himla genialiskt. När andra artister entrar scenen i klackskor värde 50 000 svenska kronor och galaklänningar från designers vi inte ens kan tänka oss glider Loreen upp barfota i en helt vanlig outfit och rockar scenen upp och ner.

 Låten anspelar inte på sex eller något annat sugestiva budskap (som det känns som att alla låtar gör nuförtiden) och är minimalistisk i en tid när allting ska vara over the top. Att hon sedan vinner en jordskredsseger och går till historieböckerna säger så himla mycket….less is more bitches!

Jag är så otroligt stolt över Loreen, ställde mig upp och skrek tillsammans med resten av familjen (vi har en nördig tradition om att vi alltid kollar på ESC tillsammans och bara för att man flyttat ut är man inte ursäktad) av ren och skär lycka. Grattis bästa Loreen!

Lånade en bild från DN.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *