måste köpa mer inredning till min lägenhet…

Fick ett härligt mail från en stor ungdomstidning igår faktiskt som vill komma hem till mig och göra ett hemma-hos reportage! Himla roligt…tydligen var det en hel del av deras läsare som sagt att de ville se hur jag bor nu när jag flyttat till min pyttelilla lägenhet här på söder och ja…vad säger man då liksom? Självklart svarade jag ja och nu är det bara en liiiiiten grej kvar, jag måste inreda resten av lägenheten haha!

Typiskt mig att få eld i baken nu liksom…har skyllt lite väl länge på att jag är ”nyinflyttad” och inte orkat fixa så mycket, har prioriterat annat, typiskt när man flyttar in till stan liksom, annat som lockar! Ska ner och köpa massa nya fina grejer i veckan iaf, för snart är det photoshoot times for casa de Paris!

nån dag kanske jag kan kalla det här för Casa de Paris? hmm?
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *