Så härligt med en riktig takterass i stockholm!

Nyss hemkommen till min lilla skokartong på södermalm efter att varit på Clarion i skanstulls takterass öppning, jisses så fin den är, varför har man inte hängt där liksom? Älskar ju den typ av ”häng” ställen, som Josefina och sånt….inte lika hetsigt som vissa cafen och barer kan vara i stan! Åt jättegoda snittar och drack alkoholfria drinkar tillsammans med mina fantastiska vänner och bara hade det allmänt mys.

 Det bjöds på allt ifrån hamburgare till sushi och chokladtryffel, åt så mycket att jag fick ont i magen typiskt mig! Sen kom jag hem och gick en promenad till ICA med en vän och handlade lite mat, tanken är att jag ska göra lunch imorgon..känns bra! Har ju vart riktigt dålig på att rocka mitt kök sen jag flyttade, skäms lite faktiskt, jag som har en egen kokbok!


Träffade min vän Danijela i vimmlet, alltid lika roligt att se henne!

Duktiga Danny uppträdde, han har så himla fin sångröst, gick fram och gav honom en kram efteråt (och dog lite såklart)

Sushi mumms!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *