Bieber borde kommit till Sverige…

Såg på Popdrömmens blogg att han var i Oslo när det var bieber fever KAOZ i hela landet och det jag dock INTE visste var att Veckorevyn faktiskt fick en exklusiv intervju med JB himself, det är fan fett måste jag säga, han är verkligen ett fenomen i sig och att vara i samma rum som honom är typ ascoolt, och nu märks det verkligen att jag är en liten fjorre, stod liksom några meter från Jay-Z i måndags och brydde mig inte ens, men Bieber är en annan femma. 

Hade vart kul med en meet & Greet faktiskt, mest för att jag tycker hela hans ”story” är så otroligt grym, han blev upptäckt via Youtube när han sjöng på gator och torg i sin hemstad och gick och blev en superstjärna, så himla inspirerande, man ska aldrig sluta tro på sin dröm <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *