Vaknat med The Voice denna morgon!

Torsdag innebär bara en sak – Vakna med Daniel Paris bitches! haha…det där blir verkligen aldrig gammal, vem vill inte göra det liksom, haha I can think of a few as a matter of fact

Rockade skvaller i vanlig ordning och hade allmänt en riktigt trevlig stund, kommer upp klipp sen som jag kan visa dem som missade! Upprepade faktiskt tisdagens Jay-Z outfit för att jag var så sjukt nöjd med den, toppade den med mina Louboutins, får alltid så mycker komplimanger när jag har dem, himla kul! Möttes dessutom av två halvnakna grabbar på Izzas t-shirt och ja ni, ja säger då det, den där studion är en vääääääldigt speciell plats på morgonen, men kul har vi, det må jag lova!


Me today

Jag och min homegirl Izza….och martin och Jakob!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *