Blir Avicii i regnet!

Gud så glad jag blev när jag vaknade imorse och insåg att jag och mina härliga vänner ska på Avicii spelningen på stadion idag! Med tanke på det strålande vädret vi fått det vill säga OCH det faktum att stadion i allra högsta grad är utomhus så det lär bli en blöt historia, men men! Är sjukt taggad ändå faktiskt….tycker han är en riktigt duktig snubbe, ingen annan artist får mig att tänka så mycket på sommaren som han gör, så det ska ändå bli sjukt roligt!

Satt och kollade på videos på youtube med honom precis och det är verkligen PROPPAT med folk, som att han vore madonna typ…sjukt va stor han blivit, riktigt roligt, för han är ju ”bara” en DJ som började hemma i pojkrummet liksom…sjukt vilken framgångssaga egentligen!

Dessie, jag och Steffi på The Wall i tisdags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *