Amazing style

VILL DU HA BÄTTRE HUD?
Jag använder mig av amazingrollern som ordnar dem flesta hudproblem eller som antiage förbyggande. Perfekt för ansiktet!
Man lägger på ett serum först sen rollar man hela ansiktet åt olika håll, sen lägger man på serum igen för att hålla ansiktet fuktigt.
 
Nästa dag så är det viktigt att smörja ansiktet med serum 2-3 gånger om dagen i 2 dagar. Vilken lyster i huden man får och så ser man direkt att porerna minskas. Detta är en super bra produkt som verkligen funkar mot Rynkor/anti-aging, Håravfall, Förminskning av stora pore, Rynkor/Anti-aging, Hud uppstramning, Hud bristning , Acne & Celluliter. Kollade på youtube på ett klipp från Doctor´s show! Den funkar verkligen!
 
 
 

Använd rabattkoden ”Amazing” för att få 73% rabatt,Ord.1495:- erat pris blir 395:- 

VARFÖR GÖR MAN DÅ DETTA?
När man rollar huden så blir porerna mindre. Huden börjar också bilda nytt collagen vilket gör huden fylligare, tjockare och smidigare, samt minskar eller tar helt bort synliga skador som tex. Ärr, bristningar och fina linjer/rynkor mm. Upprepade behandlingar rekommenderas, man ser ibland resultat redan efter ett par veckor efter första behandlingsomgången, men förbättringen kommer stegvis fortsätt rolla.
 
Behandling har även visats sig ge goda resultat vid håravfall. Blodcirkulationen i dom behandlade områdena förbättras också avsevärt. Efter en behandling ökar även hudens upptagnings förmåga av krämer och olika serum, vanligen absorberar huden ca. endast max 1
% av detta vi smörjer in oss med, efter en behandling ökar upptaget ca.
till upp till 80 procent!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *