Har blivit sommarfin i håret :)

Har känt att det är dags att bli lite sommarfin i håret ett bra tag nu, även om det inte är sommar ute så vill jag ändå känna mig lite extra piffig hehe! Var ju hos Bobby senast på hans salong Natacha STHLM på humlegårdsgatan 11 och blev väldigt nöjd! Vi pratade om ett återbesök för någon vecka sedan men med tanke på det som hände är Bobby tyvärr inte tillbaka på salongen än så jag fick klippa mig hos hans kollega Hussein som var superduktig, blev så nöjd! Rakade till sidorna och toppade längderna och stylade lite kände mig så fin när jag gick därifrån, ska hålla mig till den här frisyren ett tag, älskar den!

Om ni skulle vilja skulle jag bli så glad om ni kunde gå in på Bobbys Blogg och lämna en fin kommentar, han skulle verkligen behöva det och jag vet att han skulle uppskatta det. Jag med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *