Jag saknar min gamla ”galna” stil

Sitter och kollar igenom gamla bilder på mig själv…från här och var, events, skoltiden, vardagar på stan, skolan…you name it. När jag kollar på de bilderna och jämför med nytagna kan jag inte låta bli att tänka vad det var som hände, den gamla Daniel som tog risker med sina kläder, blandade mönster, färger och var galen finns det knappt spår av längre…så himla tråkigt. I was a fashion risktaker liksom, nu tycker jag bara att min stil är tråkig. Visst jag har blivit äldre och mer mogen och det är klart att det påverkar min klädstil…but still, tycker det är lite synd. Vill försöka hitta tillbaka lite till min gamla stil, testade lite igår med mina ”galna” byxor och jag gillade det. Men jag märkte lite på mig själv att jag typ var ”osäker” på kläderna medan gamla Daniel hade slängt på sig dem utan problem liksom, tråkigt hur det kan bli.

lite blandade bilder

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *