Jobba-hemifrån-dagen

Idag ska jag ha en så kallad jobba hemifrån dag, det innebär att jag har sovmorgon till i princip hur sent jag vill och sen sätter jag igång med allt som behöver göras. Mailen ska kollas (har två mailkonton, ett privat och en bloggmail), fakturor ska stämmas av, räkningar ska betalas och lite annat sånt kul! Och faktiskt så tycker jag att det är kul, för jag älskar att jobba hemifrån! Särskilt när det är kasst väder, ångestnivå 0 liksom. Väntar dessutom på ett bud så måste vara hemma…lite därför jag valde att viga denna härliga onsdag åt jobb. Innan när jag bodde hos mamma och pappa bodde vi ju i hus så buden lämnade bara av grejerna utanför vår dörr men nu bor jag ju i lägenhet så måste gå ner och möta personen osv osv, men det är egentligen bara kul, jag är ju en social person

Kilade ner och köpte lunch precis också på Subway, bor typ bredvid en sån! En grej med jobba hemma dagen är att jag inte lagar någon mat alls, unnar mig utemat då! Wehoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *