MÖTE

Sovit sjuuuuukt dåligt inatt på grund av att jag tror att jag blivit sjuk?!?!?! så typsikt…vaknade upp i natt och hade sjukt ont i halsen och jättetäppt i näsan, åh orkar verkligen inte bli sjuk, var ju dunderförkyld för inte alls länge sen och det var så jobbigt. Hade inte vart sjuk på hur länge som helst så jag och mamma åkte till läkaren haha….aja, drama queens. Ska se till att klä på mig lite extra, hjälpte inte att jag gick till frissan iklädd tischa igår liksom, blev så mycket värre då

Nåja nog med sad stories, jag ska dra iväg på ett spännande möte nu! Sjukt tråkigt jag vet, möte hit och möte dit men det är så lönlöst att skriva ut något om det inte blir av liksom, så då får vi hålla till godo med ”möte” so far. Sen är tanken att jag ska träffa Ellen…i think? Hon smsade mig kl 10 imorse, morgonpigga jäkel! men då sov ju jag och så ska jag blogga. Mkt. Lovar!

Just nu e ja klar och ska springa ut med min vitamin well, focus e min favvo! Brillorna är från le specs.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *