a very good point

Träffade Ellen häromdagen och vi tog en fika och satt och snackade och så kom vi in på våra liv vi lever och hur annorlunda de såg ut för bara ett par år sedan. Då kände vi inte varandra och båda levde vad man skulle kunna kalla för anonyma liv och var ”okända” (hatar det ordet men för att ni ska förstå vad jag menar) och idag ser våra liv annorlunda ut och så kom vi in på att vi förmodligen hade gett allt vi hade för att kunna liv de liv vi lever idag men att när man väl är där…så är det inte så mycket att hänga i granen alla gånger. 

Ta mig inte fel, jag älskar det livet jag lever idag och har kämpat hårt för att komma hit där jag är men det är faktiskt ett högt pris man betalar. Avsaknaden på privatliv är ett faktum och jag tycker såklart att det är kul att träffa folk som kommer fram, tar kort och sånt, det är den roliga delen tycker jag. Men vi utsätter oss samtidigt för otroligt mycket som man inte vet om att man gör alla gånger. Alla som har en åsikt om en till exempel, skvallerbloggar som brukade handla om att boosta och höja intressanta människor skriver ut massa skit, förtalar och baktalar och man måste stå ut med det. Det är lite bisarrt egentligen och jag tycker det är sjukt synd hur utvecklingen sett ut, på samma sätt tycker jag det är synd när vi bloggare börjar baktala varandra istället för att höja och boosta varandra, det är ju VI som sitter i samma båt och det är vi som borde hålla ihop istället för att bråka, hänga ut och snacka skit. Vi borde stå som en enad front, istället gör vi inte det. Det ska snackas skit, mobbas och sprida elakheter. Är en bloggare elak mot en annan ska man haka på, ”säga sitt” och tycka till. istället för att bara sätta stopp, säga NEJ och visa att det inte är okej. När blev det så egentligen? Usch, får typ en klump i magen av hur vi utvecklats.

Förut var man stolt över att blogga, ha en blogg och vara bloggare. Jag vet inte riktigt om jag kan säga detsamma längre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *