My skin.

Jag tänkte berätta för er om min hy och lite vad jag gör för att få den fin! Jag har otroligt fet hy som är väldigt känslig, jag blänker nästan alltid i t-zonen och min kinder är torra, jag blir röd när jag rakar mig och är allmänt väldigt känslig! Så ibland sminkar jag mig för att bli lite extra fin och känna mig fräsch Dock använder jag inte överdrivet mycket grejer men brukar använda mineralpuder då! Har testat typ alla på marknaden och min favvo just nu kommer från Sheer cover där man kan blanda sin egna nyans, jag brukar blanda mellan två olika kit. Fair och medium till en nyans som passar mig perfekt! Innan grundar jag med deras primer och på det lägger jag liiiite bronzer från makeup store som jag haft i flera år, funkar verkligen och känner mig alltid superfin!


Såhär ser ett startkit ut från Sheer Cover, sen har jag köpt till alla borstar och så primern, så värt att köpa hela kit av någonting, rekomenderas!

…och här är resultatet! Och en nöjd pojke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *