10 000 followers

Snart har jag 10 000 followers på instagram och jag säger bara jisses, det är helt sjukt! Jag var typ sist i världen (nåja…men ni fattar!) att haka på insta-trenden men tyckte det verkade så kul och verkligen varenda jäkel jag kände höll på där och fotade, gillade och hade sig så jag ville också liksom! Och nu är det snart 10 000 människor som valt att följa mig. Jisses, tack så hemskt mycket! Kommer ihåg att jag fick en chock när jag såg att jag fått 1000 följare första veckan och nu är ni massor! kul, kul, kul! Följer också en del läsare där faktiskt, och kollar och gillar bilder som folk lägger upp på mig eller om mig, jag har nog koll på er också ska ni veta

@DanielParis på instagram, puss!


Hittade en skön bild på en gullig läsares instagram, så snodde den haha kolla på oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *