SWEDISH HOUSE MAFIA ”sista spelning”

Jäklar i lådan vilken hets det blivit kring Swedish House mafia spelningar numera…och ja de är sjukt bra och ja, jag var en av få som lyckades få biljetter men grejen är…är det inte lite ironiskt att de säger att de ska splittras precis när biljettförsäljningen börjar? Och sen lägger till extraspelning efter extraspelning efter extraspelning. För att tjäna pengar, till sina redan feta plånböcker. Och sen vet man att de ändå kommer återförenas efter ett år och göra en ”reunion tour” och tjäna ännu mer pengar…för det är tyvärr så det funkar.

Såg att folk som fått biljetter lägger ut dem på blocket där en biljett kan kosta upp till 5000 kronor (!), usch rös över hela kroppen när jag såg det och hoppas verkligen inte att någon betalar, för det är det inte värt och det kommer fler chanser, det lovar jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *