Första kvällen!

Wow..snacka om att det känns som en evighet sedan som jag hade min allra första kväll i min lilla skolåda här på södermalm! Ändå var det bara ett par månader sen faktiskt…men jisses vad vi hunnit med sedan dess, då hade jag knappt inrett lägenheten ALLS och ägde knappt en stekpanna liksom, nu har jag fyllt på med inredning i den mån jag vill ha, skaffat mig ett skafferi som det faktiskt finns grejer i och till och med fått lägenheten förevigad i nyaste numret av VeckoRevyn, sjukt roligt! Är galet nöjd med uppslaget dessutom, mamma och pappa är också stolta! Haha mamma är så rolig, hon springer alltid ut och köper exakt ALLT jag är med i så fort det kommer ut i butik och pappa ringer mig så fort han hör någon som nämner mig, lite kul ändå! Jag ska rama in reportaget och sen om 10 år skaj ag ta fram och titta på det och jämföra med boendet jag har då, ska bli kul att se

Blev nostalgisk av de här bilderna…och man ser hur jäkla trött jag är efter att ha flyttat hela dagen, men mat skulle lagas och så fick det bli! Bjöd över mina två grannar faktiskt, kul att ha kompisar i byggnaden där man bor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *