Red Bull glass?!

Haha en bekant till mig är utomlands at the moment och laddade upp den här bilden på facebook nyss (japp, facebook, inte instagram, folk laddar fortfarande upp på facebook!) och jag blev så full i skratt, han har alltså hittat ett ställe som säljer glass med smak av…Red Bull! blev så full i skratt av det för har aldrig riktigt tyckt att Red Bull smaken är sådär…jättegod? Den är självklart inte äcklig men glass är ju glass och ska verkligen vara GOTT och det är ju redbull typ inte! Han skämtade iofs om att hälla ner lite vodka i glassbägaren och göra den till en drink istället och det kanske vore nåt för den som gillar det?

Tror nog jag håller mig till vanlig chokladglass dock även om Red Bull glass hade varit kul att testa, after all Ben & Jerry are my best friends haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *