Blev en farbror på riktigt idag…

Rotade fram min snygga senilkedja idag! Helt sjukt att jag inte använt den något alls typ? Älskar den! Älskar den trenden allmänt, att ha kunna ha grejer runt halsen så man inte tappar bort dem, har ju tappat bort TVÅ par brillor den här sommaren, ett par röda wayfarers och ett par vita Ray Bans faktiskt…satan va dåligt jag mådde när jag tappade de sistnämnda, men inte så mkt att göra åt saken i guess, brukar ändå ha toppenkul på mina grejer nästa nalltid men gillar mina små ”hjälpmedel”, typ som att ha min kamera runt halsen och sånt, det är snyggt absolut men det är mest så jäkla BRA för någon som är så pass glömsk som jag är fiffigt!

Fick massa inspiration på looks när jag googlade också, jag var dock inte så funky i min stil idag, körde på instoppat…igen haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *