Daniel Paris och Bingo Rimér

Lite skillnad på bilderna är det ju faktiskt..bara liiiite! Jisses asså, har alltid undrat hur jag skulle se ut som tjej och nu vet jag! Ingen fager syn direkt, suitade upp i både en peruk och sexy by sweden kläder till en plåtning jag gjorde till mitt Daniel Paris inslag i Vakna med The Voice, herregud Bingo måste trott att jag var galen typ, men hade stört roligt under den plåtningen, jag kände mig typ snygg. Det är något med deras studio typ, dessutom stod Paulina och Ellen bakom kamerna och ba åååh kör, so hot och höll på och ena sekunden började jag typ asgarva och andra trodde jag typ att jag var hur snygg som helst haha!

Hmm om jag själv får välja föredrar jag nog looken som jag hade i fredags, när det kommer till mig och Bingo, även om jag var sjukt sugen på att kasta på mig peruken inne på Pure, dock osäker på hur folk hade reagerat haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *