Äntligen trådlöst här hemma!

Det kanske är lite white trashigt att erkänna detta men jag har faktiskt inte haft trådlöst internet hemma i min lögenhet på flera månader…and why? för att jag varit så SJUKT lat att jag inte orkat fixa det, men nu i veckan tog jag tag i det och idag var min bror här och hjälpte mig installera min rauter och fixa till allt! Så nu kan jag blogga från vart jag vill! 

Från sängen, matbordet, köket, hallen, toaletten (hehe) anywhere I want too! hade stora problem med nätet innan och överbelastade min stackars HTC…så den funkar knappt längre! Måste lämna in den…annars byter jag typ tillbaka till iphone, så som det ser ut nu funkar den knappt mår dåligt över det…

just nu jag live…från min säng! För jag har nät här nu!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *