I love my falling whistle

Idag har jag haft på mig min pipa från Falling whistles som är mitt absoluta favoritsmycke just nu och det är inte heller vilket smycke som helst. Genom att bära det gör jag skillnad för människor och gör mitt för att dra uppmärksamhet till situationen i Kongo och för den ohållbara situation som tusentals människor lever i, ingen ska behöva ha det så och dagligen dör otroligt många människor i Kongo och barn berövas sin barndom och tränas till att bli legosoldater och i ”konsten” att mörda andra människor.

Det är inte hållbart, inget land ska ha det så år 2012 och genom att ha på mig min visselpipa så mycket jag kan visar jag att inte tänker blunda för den situationen mer och jag uppmuntrar alla att skaffa en falling whistle som säljs av en organisation som kämpar för fred i Kongo och som baserar sig på volontärer som ger sitt allt till att engagera människor i västvärlden till att göra skillnad. Respekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *