TACK ROCKBJÖRNEN FÖR EN GRYM KVÄLL!

Sådärja, nu har jag hunnit vakna, äta frukost och gå till Vakna med The Voice och snacka lite goja, lägger upp klippen så fort de kommit upp på youtube!

Ja ni vart ska jag börja? Igår var vi ju på Rockbjörnen och jag säger bara WOW vad grymt det var i år. Så jäkla maffigt, uppstyrt och grymt. Sanna Bråding är tamigtusen en av våra bästa programledare/konferencier vi har här i vårt lilla avlånga land. Sån energi och så ruskigt cool och genuin och hon skötte sig så jäkla bra igår, blir alltid så glad av henne. Prisutdelningen var sjukt spännande, man satt verkligen och typ ”spände” sig när man hörde ens favoritband nämnas i de olika nomineringarna och musikälskare som jag är kan ni ju tänka er att jag satt på helspänn ungefär hela galan.

Jag fick den stora äran att få dela ut pris för årets livegrupp vilket jag såklart är otroligt stolt över. Att få det förtroendet att få göra en sådan grej som jag drömt om så länge kommer jag att minnas för evigt. Rös när jag fick säga ”och de nominerade är…” och när Den Svenska Björnstammen som är mitt favoritband vann (i ”MIN” kategori dessutom!) var jag tvungen att skrika ut min lycka, grattis killar! Så jäkla välförtjänt pris.

Och ni då? Herregud vad fina ni är! Tack för alla era fina tillrop på Twitter och instagram också, satt och kollade hela tiden under galan ska ni veta, så fort jag såg alla gulliga komplimanger blev jag lugn, det gick så bra och det är jag glad för. Vi som delade ut pris fick ju sitta upp på scen och hänga med varandra, dricka gott och äta massa godis och mat som Plura lagade så jag hade det bra, väldigt bra. Sanna kom förbi och intervjuade oss med jämna mellanrum också, himla roligt att få vara med och tycka till faktiskt.

Gick förbi efterfesten ett tag också där verkligen alla var men som alltid på onsdagar blev mitt partajande kortvarigt, har ju vakna med the voice på torsdagar, men hängde inte läpp för det, älskar ju mitt Vakna gäng och ni som kollade imorse fick faktiskt lite skvaller från RB festen, hoppas ni gillade det!


Jag och Paulina på ”gula mattan”, jag gjorde rosa dip dye kvällen till ära, kände mig sjukt rockig hehe! Bild från Stureplan.se

Rockbjörnen! Sprang fram och gav honom en bamsekram när jag såg honom


Lite backstage chill med mina fina tjejer <3


chillade med en iskall cola efter prisutdelningen, gott!


Uppe på scenen!


”cha cha bitcheeeees”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *