Planerar en plåtning…

Jag tycker att det är dags för en ny design här på bloggen och dessutom vill jag ta lite nya ”press bilder” och sådant, designen är över ett år gammal och alltid när jag gör intervjuer och sådant tar olika tidningar och sociala medier oftast gamla bilder eller så, så nu ska jag fota egna press bilder tillsammans med en grym fotograf som jag kan skicka in, för alltid när de ber mig skicka in bilder så skickar jag in bilder från bloggen och då sitter jag oftast och äter mat eller något så tycker inte att det ser så snyggt ut haha! Eller jo till bloggen kanske men intervjuer och sådant är ju faktiskt en annan femma. Sen är det kul att ha snygga bilder för eget bruk.

Bloggens design vill jag hålla snarlik denna men ändå med en ”twist” så har kollat in andra bloggars design och tänkt lite hur jag vill ha det osv osv så jag tror det kan bli spännande. Vi tänkte plåta utomhus redan nu på söndag…så hoppas att det här deppiga vädret inte håller i sig, det vore så tråkigt men då får det bli inomhus istället!


Sist jag skulle plåtas i vintras fick jag ”panik köpa” massa olika outfits och blev aldrig riktigt nöjd man måste ha framförhållning och det har jag den här gången


Kanske ska köra på höst tema trots allt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *