Stress!

Jag älskar att oavsett hur mycket tid jag har är jag alltid APSTRESSAD i slutändan, typ som idag, jag hade hur mycket tid som helst och gjorde klart allt för min plåting (vi flyttade fram den till 16:00 imorgon, cant wait!) och bestämde kläder, drog ut på stan med min kompis, käkade lunch, fikade och shoppade lite inne på Guess och sen skulle jag bara hem, byta om och dra iväg till snygga Elita Löfblads middag på Cafe Opera, hon fyller år och bjöd mig redan förra veckan och det var jag så sjukt taggad inför! Men nu i slutändan så hinner jag inte till den och är så sjukt besviken! Ville verkligen dit…men ska försöka hinna till eftersläppet iallafall vid 23 och gratta henne iallafall, det förtjänar hon!

Och ja…egentligen har jag absolut inte tid att sitta här vid bloggen heller…så…vi hörs sen!!


/ Stressmänniskan


En bild från Rockbjörnen när Sanna Bråding intervjuar mig, lite då och då fick jag tycka till om både det ena och andra, här är det Justin Bieber vi pratar om haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *