sånt som gör det värt att blogga…

Sitter med tårar i ögonen för att ni är så himla fina…fick precis ett mail från en fin tjej som verkligen gjorde mig så himla rörd. Så gott som varje dag får jag något mail i det här stuket och det är verkligen alltid så himla kul. Det är för er jag gör det här, och glöm aldrig bort att ni inte är ensamma, jag finns ju här!

Hösten 2011, en tidig, stressig morgon, fixar sig inför skoldagen, teven är på, och jag hör plötsligt: ”TJATJA BITCHES!” 
och mitt liv förändrades.
Jag kände först inte igen dig, sen kom jag på att det är Daniel fucking Paris från Ung & Bortskämd. 
Efter du kammade hem vinsten hade jag tyvärr inte så värst koll på dig. Anledningen var för att mina föräldrars skilsmässa planer bröt ihop. Massa bråk, flytt hit och dit och svåra stunder senare.. en förvirrad tjej som ångest och depression tog över.

Jag har alltid velat höja min röst, utvecklas och inspirera människor, men jag har inte orkat och helt enkelt inte försökt. Jag säger att jag gör det men det gör jag inte.
Varför jag skriver detta till dig är för att jag vill berömma dig och säga tack.
Så mycket positiv utveckling du har åstadkommit. Så smart, så snäll, sån bad-ass men ändå godhjärtad. Det är som om det är omöjligt och vara en sån person som dig.
När du var med i ett avsnitt av ” The fabulous life of Ana-Gina ” blev jag kär i dig om på nytt. Du var som en helt annan människa sen man såg dig sist. Jag har aldrig trott på att man på riktigt kan förändras men jag tar tillbaka det. Du är en inspiration.

Resten behåller jag för mig själv, men det här mailet var för fint för att inte dela med mig av. Och det roliga är att NI som följer mitt liv på ett eller annat sätt och tycker att jag inspirerar er gör exakt samma sak för mig, det är tack vare och för er som jag vågar ta plats varje dag och göra det jag gör, för att jag vet att jag har stödet från er med mig. 

Att till exempel våga skriva om någonting som vart jobbigt för mig och få stödjande kommentarer, att gå upp på en scen framför 20 000 människor och 10 gånger så många som sitter hemma och kollar på datorn (Rockbjörnen) och DIREKT få ert jubel och positiva energi betyder allt för mig och utan den hade jag inte kunnat göra detta. Så tack. Så jävla mycket. Tusen gånger tillbaka till er alla.

random bild I know men gillar den. Jag, Bingan och Steff! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *