Snart dags för plåtning!

Vi sköt fram plåtningen till pressbilderna och min nya design tills idag istället, vi tänkte ju fota ovanpå ett tak innan men det dåliga vädret verkar hålla i sig i flera dagar till så vi fick tänka om helt och hållet och kör inomhus idag! Spännande, spännande! Kommer fota med min vän Jackie Perez som är en så jäkla duktig fotograf, känner mig alltid avslappnad med henne och det är viktigt. Sen följer min vän Shiva med och stylar och hjälper till lite, hon är utbildad stylist och designer så det känns väldigt tryggt. Tror det kommer bli riktigt grymt idag, är taggad! Wihoo! Sen ska det bli skönt att ha lite fina bilder på sig själv på datorn, är trött på att få ”panik” varje gång jag ska leta fram snygga bilder på mig själv till pressen och sånt…nu blir det ändring på det

Kommer såklart köra instagram för fullt så ni som vill hänga med på plåtningen kan ju följa mig där, så får ni vara med lite också! Bjuder på ett par bilder från igår då vi var ute en sväng! Var förbi ett par ställen och sen drog jag hem och de andra åkte tydligen vidare på något efter-galej…men sånt är jag faktiskt alltid för trött för, blev bulle hem och sova, sova, sova. Idag är jag pigg som en lärka! Photoshoot times! 

bildbomb från igår!


Jag igår..hemma hos mig med facebook i högsta hugg haha!


me & my dawg Paulina <3


Peter och Sam! Peter var taggad som vanligt skoj!

På Laroy! Det regnade så min Schoodie fick följa med ut, kände mig väldigt mystisk haha! Bild lånad från stureplan.se


Moi and Steff <3


Paulina och bästa Bingan! 


Strike a pose! eller inte…haha! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *