Blir en grym tävling ikväll! :)

HAHA alltså ni är bäst…bäst, bäst, bäst! 

Fick precis 17 000 följare efter mitt inlägg och det var mäkta gulligt av er! Jag tänkte att vi skulle köra en liten tävling sen lite senare ikväll, som tack liksom! Den här gången tänkte jag tävla ut någonting som jag själv använder och är riktigt nöjd med, höstens stora nya trend enligt Daniel Paris! Så det är kul, jag gillar att ha tävlingar och det är sjukt att få ge tillbaka till er! 

Lottade liksom ut två biljetter till en musikfestival förut till en tjej som började gråta av lycka när hon fick mitt mail?! Åh jag blev så rörd…samma med en tjej som skrev att hon skulle sluta röka totalt för att hon vann tandblekning på min blogg. Eller en tjej som vann en Malta resa och sörjde sin avlidna bästa vän Jag vill så gärna göra er glada, för ni har stått vid min sida så länge… Det är helt galet vilka roliga saker vi hittat på tillsammans och vi gör verkligen världen till en bättre plats, ihop! Det är precis så det ska vara.

Håll utikik ikväll, då utlovas tävling <3


17K! tack så jättemycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *