Tävla med Digidi.me!

Okej älsklingar, nu kickar vi igång den här fredagskvällen med en FET tävling. Jag har precis rockat en sann tacokväll med min vapendragare och vi har pratat om våra liv som foreveralone haha! Vi är även lite avundsjuka på er för det här priset hade vi inte tackat nej till hehe

I potten ligger 3 shamballa armband per skalle från Digidi.me, ett märke som jag själv använder mig av! Hade på mig dem i The Voice nu senast och fick mycket beröm av gänget kul! Jag kommer att kora tre vinnare som alltså vinner tre armband vardera. Och ni får själva bestämma färgerna!

Vi brukar ju köra motiveringar så för omväxlings skull kör vi en liten frågesport istället!

1. Gilla Digidi.me på facebook HÄR

2. Svara på följande frågor:

  • Vad heter dramaserien jag medverkade i våren 2012?
     
  • Vilken är min klassiska hälsningsfras?
     
  • Vad heter jag på Twitter?
     

Drar en vinnare på söndag, glöm inte att skriva namn, mailadress och vilka färger ni vill ha, ni tävlar här i mitt kommentarsfält. Good luck bitches! <3


My good luck face!


Mina fina armband!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *