Chillar med herr Morberg ;)

Haha min fina vän Alexandra mmsade precis en bild på hennes kökshylla där hemma och ja, vem hänger där bredvid Per freakin´ Morberg? Jo – Daniel Paris! Haha blev så full i skratt när jag såg detta men samtidigt väldigt glad! Min Kokbok liksom! Inte för att jag inte har höga tankar om den för det har jag verkligen, älskar ju varenda recept och har verkligen lagt ner otroligt mycket tid och tanke på det och den är verkligen till för alla. Sen har vi då Morberg som numera känns som världens gourmet kok och hans bok är ju typ 4-5 gånger så tjock som min! 

…Ändå står vi där på samma hylla och hänger lite, som ni ser är jag väldigt glad över det, kolla smilet på grabben liksom! När jag var liten och såg honom på TVn trodde jag inte direkt att våra böcker skulle softa på samma hylla en vacker dag, men tänka sig vart livet kan ta en ibland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *