det är stegen till gymmet som är det jobbigaste!

Idag kom jag iväg till sportlife, precis som jag sa! Känner mig mäkta stolt faktiskt hehe. Instagrammade och kände peppen, jisses vad folk ska stötta när man sätter foten på gymmet, lite roligt att se! Just gymmet också, när man lägger upp bild på mat är det ju ingen direkt som bara ”ååå ät den!” eller så! Men det funkade, gymmet var najs. Jag körde ungefär en timme typ? Det kändes lagom och jag blev svettig och så men kunde ändå med lätthet promenera hem och kommer inte ha några problem att gå ut på eventet ikväll utan att vara helt slut.

Har kompisar som inte går till gymmet om de inte kan köra ”stenhårt” och är helt döda och typ skakar efter ett träningspass, men jag tänker inte riktigt så för att vara ärlig, för mig skulle inte den typen av träning fungera! Jag gillar att ta ut mig absolut, men tror inte att det är hälsosamt att kötta i flera timmar, det sliter på kroppen i längden.


Jag idag på Sportlife på södermalm!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *