Ligger gärna kvar här ett tag…

Vaknade klarvaken och utvilad klockan 10 idag men bestämde mig för att ligga kvar lite längre i sängen, känns som att jag har alldeles för många morgonar när jag bara springer upp ur sängen och studsar i väg på diverse grejer jag har att göra, men just helger försöker jag maximera lyckan lite mer och ta det lungt. Så jag vaknade, slog på datorn och lyssnade på lite Amy Winehouse och surfade på webben, fortfarande i mörkret utan att tända mina lampor och sånt. Ruffsig i håret och jäklig haha skulle ni se mig nu skulle ni smälla av. 

Ska hänga kvar här ett tag och sen ska jag bege mig till sportlife och köra lite kondis. Igår hade jag ju tacokväll med min fina vän så känner att lite träning skulle sitta fint! En annan anledning till att jag tycker att det skulle vara najs med lite träning kan ju vara att jag åt frozen yoghurt till frukost men det behöver vi inte prata om haha!

PS. Fortsätt gärna tävla om armbanden i inlägget nedan, woop, woop!


En bild på mig och min vän Janne från premiären av en fantastisk film – lånad från Stureplan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *