GARAGEFEST

Igår var jag och min fina Izza på OnePiece stora garagefest på Stureplan och ja, jisses vad bra det var! Det var verkligen årets fest och innan var vi i butiken på grev turegatan och klämde lite på den nya kollektionen och så. Jag och Izza konstaterade att vi ville ha…allt? Så det känns ju bara för plånkan haha! 

Efter lite häng i butiken åkte vi golfbil upp i ett riktigt garage där det var modevisning och diverse roligheter! Hade en riktigt rolig kväll faktiskt, jag och Izza var både på ”myskvälls-mode” egentligen så vi drack läsk och skvallrade lite, så mysigt och verkligen en toppenlördag! Jag vill gå på garagefest oftare…jag vill faktiskt det!


Jag och fina Izza!


Izabella, Thomas (OnePiece grundare) och jag!


I bilen! Jag höll i Izza för att jag var livrädd haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *