ÖPPET BREV

Jag är inte en särskilt fåfäng människa av mig men lite då och då kikar jag faktiskt ut på internet och kollar lite vad folk skriver om mig och så, kollar läget liksom! Men baksidan av att hålla sig ”uppdaterad” om vad andra tycker är ju att man ibland stöter på sånt som…inte är lika roligt. 

Alla har rätt till sin egen åsikt och får tycka vad dem vill. Om saker, kläder…personer. Ja ni förstår säkert. Men jag tror att mycket handlar om vad det är man stör sig på. Skulle någon lägga upp en bild på mig när jag har på mig en tröja eller så som de tycker är ful, så är det ju förståligt. Alla har inte samma smak på till exempel kläder. Men om samma person börjar attackera mig på grund av sådant som…hör till min personlighet till exempel? Ja då, är det en annan femma.

Jag undrar faktiskt hur folk tänker när dem skriver dumma saker om mig. Blir dem kanske lite lyckligare av det? Det tror jag inte, att hata är ju inte direkt kul tror jag och man mår dåligt av det…Tror dem att det påverkar mig, att deras hat lyckas sänka mig? Absolut inte. Men när folk går på mig öppet för att jag är den jag är, står upp för mig själv blir jag irriterad endast för att jag vet att det sitter andra ungdomar som önskar, drömmer om att en dag våga stå upp för sig själv och när de ser det vidriga hat som vissa spyr ur sig öppet på internet mot andra som gör det så gör det att dem inte vågar. Och ingen människa har rätt att göra så mot någon annan människa.

Om det är något jag ändå vill göra är det att pusha ungdomar och få dem ska våga gå sin egen väg och stå upp för sig själva! Precis som jag alltid gjort och det har inte alltid varit lätt. Men jag visar ändå att det är möjligt och jag vet att folk vågar, för att jag vågar. Men när jag ser att folk skriver elakheter som de tror att jag tar illa upp av vill jag bara säga åt dem att sluta upp med det. Jag vill träffa dem och berätta att jag verkligen inte bryr mig men att dem ska lägga ner för alla, framför allt unga människor som sitter hemma och läser det där. Och vågar lite mindre för varenda sak som skrivs.

Jag fattar inte, när ska vi sluta göra såhär mot varandra?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *