Presenttips – 24 timmar på Birka paradise!

Om ni som jag vill göra något riktigt speciellt och kanske lite annorlunda till era vänner rekomenderar jag er att göra som jag och boka upp 24 timmar på Birka Paradise! Det var länge sen jag var så nöjd med något jag gjort och jag gjorde det tillsammans med två av mina bästa vänner. Jag bokade upp två sviter (Paradise Deluxe heter dem) och såg till att vi hade SPA och middag och sånt bokat vilket jag verkligen rekomenderar. 

Middagsbuffén var verkligen top notch, annars finns det ställen och sånt man kan köpa lite andra rätter på, som typ mackor och sånt men det fräschaste är faktiskt buffén, de har ju ett helt kök och sånt där med kockar som vunnit priser för just den maten, så varför missa? SPAt är också grymt, även fast jag mest bara chillade i min morgonrock så är det skönt för att det är verkligen som att komma bort och utsikten är helt makalös. Man blir ett med havet typ Jag är mycket nöjd med hela den upplevelsen och längtar efter att göra något sånt igen snart, och tro mig…it will be soon, hade så sjukt kul!


den maffiga båten!


chillar på SPA avdelningen…


Sovrummet, hade ett ännu större rum som vardagsrum och två (!) badrum också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *