Lite backstage pics!

Vi plåtade på clarion sign på centralen och det gick verkligen så bra, jisses vilken maffig takterass dem har där och det blev snyggt att fotografera emot. Vi körde på en lite mer vuxen, polerad look och den trivs jag riktigt bra i! Även om jag ofta känner mig lite ”för uppklädd” i skjorta, pullover och fluga hehe. Tog min snygga pullover från clubs and spades faktiskt! Den är ny i min garderob men jag trivs bra i den, ni får se sen i tidningen sen hur det blev, hur fint som helst! Till mitt kort hår ser den fint ut med en lite mer proper look. Det lilla teamet var grymt och jag kände mig hur bekväm som helst när vi körde på, jag är liksom den som knappt kan hålla en pose i mer än typ en halv sekund utan att börja gapskratta liksom, men idag gick det bra!

Tog med mig bästis också så hon tog lite fina backstage bilder och sen drog vi ock käkade middag på Jensen böfhus (?) Vet inte hur man stavar det men det gott var det

Nu är vi hemma och har köpt muffins, så hörs sen! <3


Chill innan det var dags för photoshoot, kan knappt hålla fingrarna borta från min Samsung S3! Satt med den mellan bilderna till och med haha!


Vi testade massa olika vinklar tills vi blev nöjda! Självklart hade jag på mig min GUESS boots, älskar dem!


Pose!


lite mat efteråt hade vi gjort oss förtjänt av

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *