Ny fet tischa från mina grannar :)

Det är ett gäng coola killar som säljer t-shirts i skrapan på södermalm nära där jag bor, brukar alltid kika in lite extra när jag går förbi där och idag fick jag faktiskt haffa mig en alldeles egen! Hur kul som helst, man kan trycka sina egna prints och bilder om man vill eller så tar man ett färdigt och killarna som gör alla dem är verkligen riktigt jäkla duktiga, har aldrig sett någon som säljer så orginella tischor! Har verkligen en särskild plats i mitt hjärta för unga entrepenörer, tycker det är så coolt när vi tar för oss i näringslivet.

Jag tog en skitsnygg med Lil Wayne på, lite av en parodi på den tischan som alla har med honom på! Då har dem gjort en variant när han har på sig en tischa…med han själv på! Blev så full i skratt när jag såg det så tog den, I love it! Gå in och kika själv på deras hemsida! www.tshirtbar.se eller gå förbi dem i skrapan på Götgatan 78!


The boys of tshirtbar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *