Imorgon är det Stand up duell på menyn!

I förra veckan utmanade jag min kära Izabella till en komiker duell i sann ”mitt liv är ett skämt” anda där vi ska mötas för att kora vem som är en roligast i Vakna med The Voice! Och ja, jag tog mig sannerligen lite vatten över huvudet för det är fasen inte lätt det här med standup, sitter just nu och filar på massa olika skämt/vinklar och sånt som jag eventuellt kommer kunna använda mig av imorgon…Smsade lite med Izabella och vi båda är lika clueless haha! Blir spännande att se vad vi tar oss för, nu måste jag faktiskt återgå till mitt skrivande!

Resultatet ser ni imorgon klockan kl 08:30 i kanal5 och Vakna med The Voice, håll tummen för Parisen!


Izabella och jag på kräftskivan gud glömde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *