Min intervju på Svenska Hjältar!

För ett tag sedan gjorde jag en intervju med Jenny Agö på Aftonbladet till deras hemsida Svenska hjältar som är ett grymt initiativ. Intervjun handlade om min tid på högstadiet och allt vad det innebär, var verkligen kul att få prata om det och belysa sådant som inte annars belyses i intervjuer jag gör och det är viktigt för ungdomar att förstå att dem inte är ensamma. 

Jag var långt ifrån den personen jag är idag när jag gick på högstadiet och trodde aldrig att jag skulle bli den person jag är idag på den tiden men man ska aldrig säga aldrig och när det är som jobbigast ska man hålla ut. Jag lovar att det kommer vara värt det.

Klicka HÄR för att komma till min intervju, jag tycker den är riktigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *