Onsdag!

Det jag tog mest för givet när jag bodde hemma hos mamma och pappa var definitivt maten. Alltså det stod alltid hemlagad mat på bordet varje dag men vad gjorde Daniel Paris? Åt ute.Så gott som hela tiden och även om jag tyckte det var världens bästa idé då inser jag nu att det verkligen inte var det, snacka om att ta livet för givet. Det bästa jag vet numera är ju faktiskt att komma hem och äta middag med dem och då blir det verkligen ingen thai take away haha! Ska iväg snart och hämta ut lite paket och sånt ,har beställt massa inredningsgrejer från Ellos.

På vägen hit hände dessutom en…rolig grej? Det var nämligen så att mina kära små vänner Knappen och Hakim från NRJ ringde och busringde till mig och lurade mig så hårt att jag höll på att ramla av stolen genom att låtsas och säga att de ringde från Melodifestivalen och Christer Björkman. Melo-fanatiker som man är kan ni ju tänka er hur min reaktion blev! Satan alltså, gud va lurad jag blev, aja killar, payback is a bitch haha!

Jag och världens sötaste Hattie igår! Hon mailade mig och sa att hon ska ge bort Daniels Kokbok till sin bästa kompis och ville jättegärna ha den signerad, så jag tog och mötte upp henne helt enkelt Så himla gulligt, får hoppas att han blir nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *