God Morgon!

Hoppas att ni haft en fin morgon om ni är vakna vid den här tiden, det får vi hoppas! ut och carpe diem liksom, men klä på er om ni gör det för det är iskallt ute. Jag har nyss kommit hem efter en torsdagsmorgon i VAKNA studion i vanlig ordning, woppa! Denna morgon var stuket lite annorlunda men nästa vecka kommer jag att återgå till att rapportera kring sociala medier som är min grej. Jag och Izza hade nämligen en ”battle” i standup för att avgöra vem som var roligast! Det var jag som bjöd in till en fight efter att ha blivit inspirerad av ”mitt liv är ett skämt” som går på kanal5. Tyckte det var en rolig ide!

Men alltså det här med stand up..hujeda mig. All heder åt Jakob Öqvist, han är sjukt rolig på scen och det där är verkligen ingenting att leka med! Både jag och Izabella stirrade på varandra och var helt nollställda efter sändningen haha! Några komiker är vi inte, men grejen är att jag faktiskt var inne på det spåret väldigt tidigt i min karriär när jag laddade upp klipp på youtube som jag kallade för ”Paows stalker” som var åt standup hållet. Men sen tog mitt liv lite av en annan bana och tur det, haha! Men jag vann över Izabella iallafall, yes!

Nu blir det frukost, puss!


Jag imorse, kofta från Galagowears nya höstkollektion!


gänget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *