Daniel Paris för Magasin Järfälla!

Idag kom en väldigt rolig tidning hem till min mor och far och det var en överförtjust mamma som ringde mig och berättade att jag faktiskt var på omslaget av nya numret av Magasin Järfälla. En riktigt bra tidning som ges ut i hela järfällaområdet helt gratis ner i brevlådan, så kul! Jag gjorde en intervju tillsammans med bästa Wivianne Smedberg i somras när vi åkte ut till mamma och pappa (känns fortfarande så konstigt att säga det med tanke på att jag bodde där för några månader sedan och ser det som mitt hem haha!) i Viksjö och pratade om lite allt möjligt, vad jag gjort, min uppväxt, TV och framtiden såklart. Kommer ihåg att jag fick en riktig ”feel good” känsla av hela den dagen och det märks verkligen i intervjun som är hela fyra sidor lång, kul!

Wivianne är grym och det är någonting särskilt som kommer över mig när jag pratar om Viksjö och Järfälla, enligt mig är det världens bästa kommun att växa upp i och jag har faktiskt planer på att lite längre i framtiden flytta tillbaka dit när det blir dags att ”slå sig till ro” så att säga…men det är nog om många år, jag har ju nyss flyttat in till stan för fasiken! Bilderna är lånade från lite här och var, bland annat en gammal pressbild från SVT och omslaget fotade vi i mamma och pappas trädgård tillsammans med pappa! Han är också med i intervjun och pratar lite, vilket gör den väldigt unik i sig. Det är hedrande för mig att få göra en sån här grej tillsammans med kommunen där jag vuxit upp och som har gjort mig till den jag är idag. Ni som inte bor i järfälla området och alltså inte får hem tidningen kan läsa hela intervjun HÄR. Puss!


Coverboy!


första stycket


en liten del av det grymma reportaget!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *