Fanbild :)

Åh titta så fina vi är på den här gulliga bilden! Den är tagen i Karlshamn kommer jag ihåg och den här söta tjejen var verkligen hur trevlig som helst, kom fram och sa så gulliga saker…hon hade tydligen åkt en halvtimme bara för att träffa mig och Paulina! Så fint…blev faktiskt riktigt rörd när hon berättade det och trodde typ inte på henne men hon lovade att det var så. Helt galet egentligen men så himla kul.

Jag kommer verkligen försöka att åka runt mer i höst i vårt land och föreläsa och göra andra roliga grejer så att jag får träffa alla er som på ett eller annat sätt följer mig. Det är verkligen kul och Sverige är verkligen världens finaste land, det är bara det att som stockholmare blir man lätt lite ”insnöad” och vägrar se utanför den här bubblan! Jag är verkligen inte så mycket bättre själv…men börjar bli, blekinge var en start, jag vill åka runt mer snart


Fina Ida! Hon skrev på sin blogg att hon tyckte vi var gulliga och roliga att snacka med…sånt blir man ju bara så glad av att höra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *