Friday, Friday haha!

Var tvungen att citera min idol Rebecca Black lite…för det är fredag! Woppa! Var på väg hem från Paulina igår när jag upptäckte att det snöade? Det kändes ju inte okej liksom…dessutom snubblade jag till på mina converse när jag skulle gå över gatan och då fick jag en sån där ”vinter flashback” när det är typ 30 minusgrader och man typ går myrsteg vart man än gör för att man är så rädd för att slå sig! Farbror Paris i ett nötskal det vill säga…men förhoppningsvis dröjer det ett tag till, är ju faktiskt ganska soligt idag.

Vaknade av att Bingo ringde mig och berättade att han har en present till mig! Den nya sexy by sweden jackan! Jag älskar den och har haft min förra modell jättemycket, hade den bland annat under inspelningarna av Den Sista Dokusåpan som jag filmade förra året för TV6, min rollfigur hade ju av någon anledning ingen jacka utan bara en skjorta, antar att han var för upptagen med att springa från zombies att den flög av i farten, så jag frös rätt mycket mest hela tiden och gosade alltid ner mig i jackan i alla pauser vi fick. 

Det har resulterat i att den jag har är en aning…”mör” om man säger så, med zombieblod på insidan bland annat. Don´t ask…Men kul med en ny! Ska hämta den i veckan, tänkte gå idag men hinner inte tyvärr…Har lite plugg och så att fixa, har inlämning nästa vecka så nu är det sista rycket som gäller! Två bilder jag hittade här på min dator…alltså…jag älskar att ha webbcam, det roligaste jag vet är att sätta igång den och posa loss haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *