Pimpade min mössa med det bästa bandet av dem alla!

Idag rockade jag det rosa bandet på min fina mössa med pälsboll på! Jag grävde fram den ur en enorm påse med vinterkläder jag gömt undan här i lägenheten, den låg underst och pälsen såg lite mosad ut när jag drog fram den faktiskt. Det kan ha att göra med att den låg under en canada goose jacka som typ väger ett ton? Ångest…och frågan är varför jag ens har kvar den där trötta goose jackan liksom. Aja det jag skulle säga var att jag faktiskt pimpade upp den lite med rosa bandet idag och det blev sjukt snyggt! La upp det på instagram och fick massa positiv respons på min fina design, en liten remake på en gammal klassiker, för lets face it alla går runt med den där mössan, nu är min unik iallafall!

Har faktiskt använt rosa bandet till att hotta upp ganska många av min plagg, bland annat min rock från Clubs and Spades som jag tycker blev sjukt snygg med lite rosa…samma med min rock, men den är lite röd i luvan så det skar sig Men äsch, med tanke vad det rosa står för så får det skära sig bäst det vill. För mina systrar världen över!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *